sagaocassandrasresa.blogg.se

Här kan ni följa våran resa med bilder och uppdateringar om hur allt går!

Sista inlägget!

Publicerad 2017-08-22 00:37:41 i USA,

Hallå katter, S här och detta kommer antagligen bli sista inlägget för denna resa. Så ledsna över att lämna NYC men vi kommer tillbaka.. 😉 igårkväll valde vi att gå till vår favorit Dos Caminos runt hörnet och avnjuta ytterligare en god middag. Efter det tog vi en taxi Downtown för ett nytt försök att komma in på Mr. Purple. Vi blev tipsade av Kane, en av vännerna vi träffade förra året, som sa att det är innestället just nu i stan. Tyvärr kunde han inte möta oss men vi var väldigt nöjda med stället! Rooftopen hade nästan en 360-graders utsikt och var riktigt cool. Det var dessutom färre folk där igårkväll så det var skönt, inga problem alls. Vi träffade lite skönt folk och bara njöt vår sista kväll i denna pulserande stad. Ett mycket bra avslut. 


Idag var det dags att checka ut. Vi hade fram till kl 12 vilket var skönt. Efter det köpte vi bagels igen från Ess-a-bagel och käkade på vår rooftop. Vi gick sen och handlade lite snacks och sen var det dags för solförmörkelse här i Nordamerika! Så himla coolt. Massor av folk tog paus från sina jobb och stod ute på gatorna med speciella glasögon, lådor och you name it för att få en glimt. Cass var så smart att hon rev ett kvitto i två bitar, gjorde ett litet hål med mitt örhänge och sen kunde vi se på kvittot en liten miniatyr av solen som sakta men säkert täcktes av månen. Här i New York blev solen täckt ca 70% så inte helt men det var riktigt häftigt att se. Vi kollade även upp ett par gånger och såg hur månen var framför solen. 

Vi har strosat runt lite, drack en energijuice innan vi gick tillbaka till hotellet där vi nu väntar på vår shuttle till Newark Liberty AirPort i Jersey. Snart är vi hemma igen! Önska oss en trevlig resa :) jag är iafall jättenöjd med vår tid i USA och är så glad över att ha min lilla resbuddy. Man vet aldrig när det är dags igen! 😊

Bästa maten

Mot Mr. Purple! Väldigt cool byggnad 

Ess-a-bagel

Solförmörkelse! En del längst gatan som kom fram och undrade var vi gjorde och blev imponerade av denna uppfinning 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två tjejer, 22 år, från Sverige på resande fot genom Asien och USA. Här kan ni följa vårat äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela