sagaocassandrasresa.blogg.se

HÀr kan ni följa vÄran resa med bilder och uppdateringar om hur allt gÄr!

TidsresenĂ€rerđŸ’«

Publicerad 2016-05-07 05:14:59 i Vietnam,

HallĂ„ i stugan alla katter, C hĂ€r! Det Ă€r inte mĂ„nga dagar man kan sĂ€ga att man har rest "tillbaka i tiden". Det har vi gjort idag. Åkte tidigt fredag morgon, reser runt 24h och landar samma fredag. Lite coolt. IgĂ„r kvĂ€ll fick vi en "bad idea". Det gick nĂ€mligen ut pĂ„ att dra pĂ„ en pub crawl med massa vĂ€nner istĂ€llet för att sova. Det var sĂ„ roligt vĂ€l ute, kĂ€ndes helt vĂ€rt det. Hade gjort om det utan tvekan. Dock fick vi betala priset nĂ€stan hela dagen (under resan).Taxiresan till flygplatsen tidigt imorse
SĂ„ igĂ„r kvĂ€ll började vi med en gratis öl pĂ„ vĂ„rat hotel. Den hĂ€r killen pĂ„minde Saga om hennes vĂ€n Simon dĂ€rhemma. En vietnamesisk version sĂ€ger hon!
God middag pĂ„ roof top, The view. DĂ€r kĂ€kade vi och drack kokosnötter! DĂ€r mötte Hugo och Tom upp oss (tvĂ„ britter, en som var med pĂ„ War museum nĂ„gon dag innan). De hade gratis öl pĂ„ sitt boende, sĂ„ vi blev smugglade till baren pĂ„ högsta vĂ„ningen, ocksĂ„ en roof top. DĂ€r trĂ€ffade vi pĂ„ Jimmy (amerikan som vi lĂ€rde kĂ€nna i Filippinerna), tyskarna och en del andra mĂ€nniskor som skulle ut. 
Saga och Stefan, en av tyskarna 
Jag och Jimmy!

Det var verkligen good vibes, alla var glada och danssugna. Our type of crowd. Vi hade tre/fyra stopp. Alla barer var sig ganska lika, dansgolv pĂ„ övervĂ„ningen, Dj, varmt och pub pĂ„ nedervĂ„ningen. Plus att det blev tomt nĂ€r vi rörde oss vidare, kanske var ett gĂ€ng pĂ„ 50 pers. Det blev mycket dans under kvĂ€llen, vi hade riktigt riktigt kul. 
Fick skjuts pĂ„ Daniels rygg! Även han var frĂ„n Tyskland, kompis med Stefan
Fick skjuts Ànda in till dansgolvet!
Saga tycker denna bild Ă€r sĂ„ rolig med mig pĂ„ Daniels rygg samtidigt som han bestĂ€ller nĂ„gra öl 

Wes& jag dansar pÄ baren..

Good vibes! Mest pÄ grund av allt hÀrligt folk, sÄ mÄnga glada ansikten. MÀnniskor vi har sett flera gÄnger under flera veckor. Jag höll mig vaken, men Saga slocknade sÄ fort vi kom tillbaka till rummet. Cirka 30 minuter innan vi skulle Äka taxi haha. Inget jag skulle rekommendera, men sista natten i Asien, sÄ mycket hÀrligt folk (dÀr de flesta skulle ocksÄ Äka idag). KÀnner mig tacksam att vi har lÀrt kÀnna sÄ himla fina mÀnniskor. We had a blast. Idag har vi rest heeeela dagen. 5h flyg frÄn Vietnam till Korea.. 10h flyg frÄn Korea till Seattle..
Seattle frÄn flygplanet
Sedan sista strĂ€ckan Seattle till Anchorage pĂ„ 3h. 
Tröttis! Bra bild som förklarar hur vi mÄdde efter vÄr utekvÀll:p
Saga kom in i landet utan större problem. Vi fick gĂ„ i olika köer men det gick bra. De Ă€r mycket snĂ€llare hĂ€r i jĂ€mförelse med New York flygplats. SĂ„ det var bra, vi Ă€r ju hĂ€r med goda intentioner. Skönt att slippa förhöras. NĂ€r vi landade blev vi upphĂ€mtade av min kĂ€ra Uncle Craig & Aunt Jackie. Det ska bli sĂ„ kul eftersom de har en liten valp nu ocksĂ„, Railey. Gosa med en vovve har jag verkligen saknat! Detta inlĂ€gg Ă€r mest om vĂ„r kvĂ€ll, resan idag och att ge klartecken om att vi kom fram okej. Nu Ă€r det tvĂ„ trötta tjejer som ska kĂ€ka och sedan sova. Nu Ă€r vi pĂ„ amerikansk mark, det kĂ€nns bra :) Godnatt allihopa, nu blir det omvĂ€nt med tidsskillnaden ocksĂ„. Nu Ă€r det vi som ligger efter, hela 10h hĂ€r i Anchorage. 
Hej!

Kommentarer

Postat av: Ketchup

Publicerad 2016-05-07 13:13:25

Hahaha lööööv it! Fantastiskt sista avslut i Asien :) Facebook snart?!

Svar: Haha, det var nice! Ja, har inte riktigt koll pÄ tidsskillnaden. Vi fÄr försöka prata!:)
sagaocassandrasresa.blogg.se

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TvÄ tjejer, 22 Är, frÄn Sverige pÄ resande fot genom Asien och USA. HÀr kan ni följa vÄrat Àventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela