sagaocassandrasresa.blogg.se

Här kan ni följa våran resa med bilder och uppdateringar om hur allt går!

Santa Barbara

Publicerad 2016-05-31 07:30:08 i USA,

Hallå cats, C här. Idag blev det en roadtrip till Santa Barbara. Ditvägen tog cirka 1,5 h medan hemvägen nästan 3h pga trafik (Memorial Day=ALLA är lediga). Först körde vi längs State Street, där man fick en känsla av platsen. Road trip. Saga bästa föraren! Köpte 17 kr solbrillor och 30 kr skor idag. Eftersom de blev stulna i Vegas...
Var lite mulet på morgonen
State street. Cyklist vilket kändes ovanligt att se haha
Väldigt mysigt, rent och fräscht. Senare åkte vi till University of California, Santa Barbara där min barndomsvän Luke studerar.
Utsikten vid universitet
Selfie
Tour
Campus
Han visade oss sitt dorm, campus och gick till Isla Vista. Där käkade vi en mega burrito på en mexikansk restaurang Freebird.
Det var trevligt. Eftersom det är en sån stor helg åkte vi tillbaka till Chatsworth vid halv tre. Vi fastnade i en del trafik på PCH, men utsikten var så fin så det gjorde inte så mycket! 
Köööö
Haha, welcome to LA!Dock med dessa utsikter är det okej
Tog cirka 2,5-3 h för oss att åka hem. Vi passade på att starta en tvätt och strax därpå var det dags att möta Lotta och Karin på Los Torres med Irene. 
Irene, Lotta, Karin, C& Saga
Så fina och härligt sällskap!
Mums! Min är strawberry margarita blandat med krossad is & Sagas lime on the rocks.
Vi drack stora, goda margaritas som ni ser. Sedan åt vi tacos:)Restaurangen, var väldigt stor med bar och en del bås. Detta ställe är packat vanliga dagar. Förstår varför, maten var utsökt!

Var super roligt och trevligt! De bjöd på maten vilket var snällt:) Efter middagen åkte vi tillbaka till huset, sedan ut igen för att leta skor på Target. 
On the catwalk

Saga köpte två par skor! Nu är vi lite möra efter en sån lång dag. Godnatt allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två tjejer, 22 år, från Sverige på resande fot genom Asien och USA. Här kan ni följa vårat äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela