sagaocassandrasresa.blogg.se

HÀr kan ni följa vÄran resa med bilder och uppdateringar om hur allt gÄr!

Bye Bye Indonesia đŸ‡źđŸ‡©đŸ‘‹đŸŒ

Publicerad 2016-04-06 22:48:07 i Indonesien,

Shoo cats, Saga hĂ€r. Nu befinner vi oss pĂ„ Singapores flygplats igen! Vi Ă€r nĂ€mligen pĂ„vĂ€g till Filippinerna, sĂ„ spĂ€nnande. Har varit ett drömresemĂ„l för min del i flera Ă„r och vi har hört mycket gott om Filippinerna under resans gĂ„ng. 
Eftersom vi haft dĂ„ligt med wi-fi kommer hĂ€r ett sammanfattande inlĂ€gg om vĂ„ra sista dagar pĂ„ Gili T. 
Vi lĂ„g för det mesta pĂ„ stranden under dagarna och pĂ„ kvĂ€llarna hĂ€ngde vi pĂ„ Irish Bar och sen gĂ„tt ut för lite dans. Vi kollade Ă€ven pĂ„ bio nĂ„gra kvĂ€llar. Vi var med om ett monsunregn en kvĂ€ll och Ă€ven en liten jordbĂ€vning. I söndags passade vi pĂ„ att Ă„ka pĂ„ en snorklingtur! Första gĂ„ngen för bĂ„de mig och Cassandra och det var riktigt coolt. Hade lite problem med fenorna sĂ„ de fick stanna pĂ„ bĂ„ten. Vi sĂ„g fina korallrev och sköldpaddor! De Ă€r största chillarna, lĂ„g pĂ„ botten och sov. 
Snorkling
En av killarna som jobbade pÄ bÄten tog med sig Cassandras GoPro ner till botten (var rÀtt djupt) dÀr sköldpaddorna lÄg och filmade Ät oss, sÄ snÀllt
Sköldpadda! Den hÀr tror jag var 100Är gammal
Denna sköldpadda simmade upp och tog luft nÀr vi var dÀr

Vi gillade Gili T har vi kommit fram till. Hittade nĂ„gra favoritstĂ€llen och kom in i en skön rytm pĂ„ ön. Vi tĂ€nkte stanna tre nĂ€tter som istĂ€llet blev Ă„tta. VĂ„rt första intryck var inte bra, vi kĂ€nde inte alls för att stanna lĂ€nge pga hĂ€starna men har under veckan som gĂ„tt haft tillfĂ€lle att fĂ„ prata om hĂ€starnas situation med andra turister och lokalbefolkningen. I mĂ„ndags kom det Ă€ven en provisorisk hĂ€stklinik till ön som ska undersöka alla hĂ€star och uppmĂ€rksammar deras situation. Det har gjort att det kĂ€nts lite bĂ€ttre samtidigt som hjĂ€rtat gĂ„r lite i kras varje gĂ„ng man ser de springa runt med sĂ„ tungt lass dag ut och dag in. 

En annan anledning till varför vi trivts sĂ„ bra Ă€r för Eddie som jobbade pĂ„ vĂ„rt boende. Vi hade kul ihop och kĂ€ndes mer som vĂ€nner. Sista kvĂ€llen tog vi alla tre en löprunda runt ön. Stannade sen och kollade pĂ„ solnedgĂ„ngen och köpte glass pĂ„vĂ€gen hem. 
Buddies! 

Vi lĂ€mnade Gili i tisdags och spenderade en natt i Kuta eftersom vĂ„rt flyg gick dĂ€rifrĂ„n. Hann Ă€ven med lite shopping. 
Nu Ă€r det tvĂ„ timmar kvar tills vĂ„rt flyg gĂ„r, först till Manila dĂ€r vi landar kl 10. Sen gĂ„r nĂ€sta flyg 13.10 till Puerto Princesa, Palawan. Vad vi har hört ska det vara dĂ„ligt med wi-fi dĂ€r sĂ„ vi fĂ„r se hur det blir med bloggandet. 
Allt som allt har vi haft en jÀttebra tid i Indonesien. Vi har gjort sÄ olika saker och sett bÄde mindre och mer exploaterade platser. Java bjöd pÄ fantastisk natur och vi besteg en vulkan. Ofattbart Àn idag. PÄ Bali prövade vi pÄ att surfa för första gÄngen och pÄ Gili testade vi pÄ snorkling och dansade lÄngt in pÄ nÀtterna. SÄ tack Indonesien för denna gÄng :)
Stora kramen frÄn oss, hoppas ni alla mÄr bra dÀrhemma!

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TvÄ tjejer, 22 Är, frÄn Sverige pÄ resande fot genom Asien och USA. HÀr kan ni följa vÄrat Àventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela