sagaocassandrasresa.blogg.se

Här kan ni följa våran resa med bilder och uppdateringar om hur allt går!

Hemma ljuva hem ett par dagar...

Publicerad 2017-08-23 05:27:33 i Allmänt,

Hejsan katter, C här. Vill bara meddela att vi har landat i Sverige säkert. Det blev en bumpy ride till och från London (mellanlandning). Annars var resan smidig.
Trött tjej, tur var att vi hade ett extra säte att sträcka ut oss på (London-Sverige).
 
Vi båda var väldigt trötta igår och jag slocknade redan vid sju på kvällen. Dock vaknade jag nu klockan 4, så tänkte skriva ett sista inlägg på bloggen på ett tag. Idag åker jag till Uppsala och imorgon ska jag umgås med vänner på Gotland tills på söndag. Medan Saga ska åka till Stockholm tidigt idag för att fixa med sitt visum inför Indien. Hon åker på lördag kväll, så vi kommer inte kunna ses mer nu på ett tag. Tror vi alla känner hur tråkigt det kommer vara att Saga ska åka bort..igen. Jag vill bara tacka Saga för en sjukt rolig resa denna gång, det har varit fantastiskt att få umgås tre veckor innan du åker. Tiden sprang iväg och jag tror vi båda kände en liten förvirring kring hur vi redan var på Arlanda igen. 
Jag vill passa på att önska dig Saga all lycka nu i New Dehli på sveriges ambassad. Jag är säker på att du kommer göra ett toppen jobb och lära dig massor längs vägen. Är stolt över dig som följer dina drömmar.
 
You go girl, vi tror på DIG!
 
Jag vill också lägga till att jag har äntligen fått hem mitt examensbevis! Nu är jag officieltt färdig med min kandidat i molekylärbiologi. Jag ser fram emot vad framtiden kommer att bringa oss båda. Jag vill även tacka er alla som har följt oss denna resa på bloggen. Vi har haft många läsare och det uppskattar vi väldigt mycket.
Tack för denna gång!
 
 
Många kramar!

Om

Min profilbild

Två tjejer, 22 år, från Sverige på resande fot genom Asien och USA. Här kan ni följa vårat äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela